Industriële toepassingen

Industriële toepassingen

Zeildoek of bachen worden veel toegepast in de industrie als gordijn. De klant kan kiezen tussen verschillende soorten zeildoek zoals oa. foam, mesh of standaard doek. Gordijnen werken met een rail en wielen of klassieke ringen maar kunnen uiteraard ook vast gemonteerd worden. Dit gaat altijd over maatwerk of specifieke wensen. Die bespreken we graag met u om tot een oplossing te komen.
Niet alleen gordijnen worden toegepast in de industrie. Ook hoezen en silo's in alle formaten en vormen vinden hun plaats op de werkvloer. Chanterie staat open voor een gesprek over elke uitdaging.

Ontdek hoe we met onze materialen aan de slag gaan om samen de werkomstandigheden Covid veilig te maken op onze Covidpagina

Laat je inspireren door onze portfolio.

Compartimentering

Werkplaatsen of grote hallen hebben soms nood aan een opdeling door scheidingswanden. Samen met onze gespecialiseerde partners helpen we met de klant meedenken om tot een geschikte oplossing te komen. Er zijn vaste oplossingen of openschuivende industriële gordijnen.
De montage en het eventueel terug verwijderen gebeurt snel en zonder schade.
Het is een nette oplossing voor zowel Stofwerend, Geluidsisolerend en energiebesparend.
Verschillende brandnormen zijn mogelijk (M1, M2, DIN4102 B1,...)

Deze flexibele wanden kunnen toegepast worden in sporthallen, Polyvalente ruimtes, industriële panden, feestzalen, opslagruimtes, productiehallen,stofarme ruimtes, expositieruimtes, landbouwbedrijven,..

Laat je inspireren door onze portfolio.

Bescherming

Wanneer werkzaamheden moeten gescheiden worden kunnen zeilen een oplossing bieden. De redenen voor de scheiding kunnen divers zijn: visuele hinder, orde en netheid, stof en vuil tegenhouden, onderscheid van werktypes. De bachen kunnen voorzien zijn van vensters in doorzichtige folie, Mica, voor het bewaren van lichtinval. Anderzijds bieden we ook oplossingen om het licht buiten te houden en een "black box" of donkere kamer te creëren.

Laat je inspireren door onze portfolio.

 

Silo's en filterdoek

Met speciaal daarvoor geschikt weefsel maken we silo's en filterdoeken.
Hiermee kunnen polystyreen (EPS), of houtschavelingen samengehouden of kan men filteren.

Laat je inspireren door onze portfolio.

Hoezen

Beschermhoezen dekken een ruime waaier. Meestal gaat het om toepassingen voor specifieke problemen. Alles wat een klant maar kan nodig hebben om zijn product of eigendom te beschermen tegen bv. stof, vocht, regen, krassen, tijdens transport, op de werkvloer of bij opslag beschouwen we als een hoes. Dit kan gaan van een beschermtas voor laptop of computer tot de overdekking van een vliegtuigmotor. Ook industriële toepassingen zoals trechters vallen onder de noemer hoes. We zoeken samen met de klant naar de beste oplossing.

  • Verkeersbordhoezen op maat te krijgen
  • Hoezen in foodgrade kwaliteit

Laat je inspireren door onze portfolio.

Visuele ingrepen

We bieden oplossingen voor het visueel verbeteren van ongewenste effecten. Met onze dekzeilen kunnen we storende objecten camoufleren.
Ook kunnen we door middel van bedrukte of geprinte zeilen specifieke architecturale effecten bereiken.

Laat je inspireren door onze portfolio.

Water & Reiniging

PVC-zeil kan goed gebruikt worden bij reinigingsomstandigheden of in combinatie met water. Bijvoorbeeld als opvangbak voor water dat vervuild is met chemische stoffen. We kunnen ook voedingsgekeurd weefsel gebruiken voor de opslag van bijvoorbeeld water.