Stickers Angles Morts Frankrijk

Frankrijk: verplichting aanduiden dodehoekgevaar

Vanaf 1 januari 2021 wordt het in Frankrijk verplicht om een waarschuwing voor de dode hoeken aan te brengen op vrachtwagens met een MTM van meer dan 3,5 ton. Voor één vrachtwagen zouden drie tot vijf stickers nodig zijn.
De wettekst voor de wijziging van de Frans wegcode is geschreven maar moet nog in de eerstkomende dagen gepubliceerd worden. Het niet nakomen van deze verkeersregel wordt bestraft met een boete van klasse 4 (normaal tarief 135€). Er werd actie ondernomen om deze maatregel te annuleren of op zijn minst uit te stellen, maar aangezien er geen overgangsmaatregelen voorzien zijn, lijkt het aangewezen om de voertuigen tijdig uit te rusten met deze signalisatie.
U kan bij ons terecht voor stickers die voldoen aan de bepalingen in het Franse wetsvoorstel.

Er is staffelkorting voorzien in het bestelformulier. 

types:

De stickers zijn te krijgen in verschillende versies:

  • Standaardstickers geschikt om te kleven op vaste ondergrond. De stickers zijn van uitstekende kwaliteit met laminaat voor een lange duurzaamheid en goede verwijderbaarheid.
  • Zeilstickers geschikt om op pvc-zeildoek te kleven. Gewone stickers zullen na tijd loskomen door de migrerende weekmakers in het zeil. Richtlijnen voor het aanbrengen worden meegestuurd.
  • Er is een ontwerp voor vrachtwagens en een ontwerp voor bussen
  • De stickers kunnen aangekocht worden in een magneetversie. Hou er rekening mee dat deze best elke dag na gebruik verwijderd worden. Voor het opnieuw aanbrengen vuil en stof verwijderen op magneet en wagen.
  • Een Nederlandstalige versie is beschikbaar (pas op, niet geldig in Frankrijk) voor wie de sticker vrijwillig wil gebruiken in Vlaanderen.
  • Ontwerp en afmeting toegelaten zoals beschreven in de Franse wegcode. Afmetingen 25 x 17cm


Snelle levering

U kunt bestellen door ons formulier te gebruiken of via info@chanterie.be. Bezorg ons uw ondernemingsnummer (belangrijk) en leveringsadres, en we helpen u zo snel mogelijk verder.
We streven er naar om de stickers op stok te hebben. Plotse vraag naar grote hoeveelheden kunnen dit verstoren.

0,00
0,00
0,00
0,00

Alle vermelde prijzen zijn
exclusief BTW.

Subtotaal 0,00
Verzending 7

Totaalprijs 0,00

Bij het plaatsen van een bestelling is een BTW nummer verplicht. Gelieve ons te contacteren als u een bestelling wil plaatsen met een buitenlands BTW nummer.

Leveringsadres

Facturatieadres

Gelukt, bedankt voor uw bestellling!

Wij hebben uw bestelling succesvol ontvangen. Van zodra deze klaar is zullen wij u contacteren.

Vraag vandaag nog naar onze beste prijs

Contacteer ons op +32 9 386 04 09
of per e-mail
info@chanterie.be