Chanterie, uw totaalleverancier van dekzeildoek en onderdelen

De samenwerking tussen Chanterie en Chantum

Door onze jarenlange ervaring kennen we de problemen en wensen van de transportwereld goed. Aansluitend leerden we het pvc-zeil en vrachtwagens kennen als medium voor reclamedoeleinden. Zo groeide binnen Chanterie de dochterafdeling Chantum. Chanterie blijft zich concentreren op de verwerking van zeildoek terwijl Chantum uitgroeide tot een volwaardig sign- en printafdeling over alle sectoren heen. 
De samenwerking tussen beide geeft onze klanten de unieke combinatie om praktische oplossingen met pvc-zeilen te koppelen aan hun commerciële boodschap. We helpen u bij de groei en uitstraling van uw onderneming. Chanterie werd aan het oranje kleurenpalet gelinkt, Chantum aan het groen.

Ontdek onze dekzeilenafdeling

Ontdek onze dekzeilenafdeling

Chanterie Dekzeile-Baches werd opgericht in 1865. Je kan stellen dat het bedrijf al heel wat watertjes doorzwommen heeft. Dekzeilen, baches of hoezen, hoe je het ook wil noemen, staan nog altijd centraal in ons bedrijf. Met toepassingen voor transport, industrie en particulieren bieden we een hele waaier van producten aan.

Het dekzeilgamma bevat TIR-zeilen, schuifzeilen, industriële gordijnen, lasgordijnen, kippers, spandoeken en hoezen. Alles op maat gemaakt. Verschillende types zeildoek, toebehoren, een jarenlange expertise en een optimale service vind je bij Chanterie.

Ons devies: een hoge kwaliteitsnorm in combinatie met een persoonlijke service!

Meer over onze dekzeilenafdeling

Ontdek onze designafdeling

Ontdek onze designafdeling

Chantum Sign & prints is onze reclameafdeling waar je terecht kan voor een grote variëteit van publiciteitsproducten. Van ontwerp tot uitvoering word je geholpen en heb je rechtstreeks contact met onze ervaren medewerkers. 
Onze full colour prints voorzien van een superieure twee componenten coating weerstaan de ergste weersomstandigheden. Jaar in jaar uit bewijzen ze hun kwaliteit.

Meer over onze designafdeling

Chanterie op Matexpo 2021

Chanterie op Matexpo 2021

Dit jaar nemen we voor het eerst deel aan de bekende beurs Matexpo. Kom ons ontdekken op stand R23! Bestel via 'lees meer' uw gratis tickets.

Lees meer

Vraag vandaag nog naar onze beste prijs

Contacteer ons op +32 9 386 04 09
of per e-mail
info@chanterie.be

Vanaf de start van het bedrijf in 1865 werd de bekende boogvorm het ultieme kenmerk van kwaliteit. Hoewel de huisstijl regelmatig een opfrisbeurt krijgt, wordt dit visueel sterk logo nog altijd in ere behouden. Je ziet het veelvuldig op alle zeilen gemaakt door Chanterie.