Industriële toepassingen

Industriële toepassingen

PVC zeildoek is een universeel product geschikt voor veel toepassingen. Als klant kan u bij ons terecht met uw probleem zoals compartimentering, bescherming, afscheiding of eender welk idee u heeft voor het gebruikt van zeildoek. Er bestaan heel wat soorten doek zoals foam (dik isolerend), mesh (gaatjesdoek) of volle doek in de lichte en zware uitvoering in een serie standaardkleuren. Wil je dat ietsje meer dan kunnen we geprinte zeildoek leveren met een leuke uiting of voorzien van publiciteit. We bieden u maatwerk naar uw wensen die we graag bespreken om tot een oplossing te komen.

Laat je inspireren door onze portfolio.

Compartimentering | Energiebesparing

Bespaar direct en duurzaam op jouw energiekosten en laat de warmte of koude niet ontsnappen!

Werkplaatsen of grote hallen hebben soms nood aan een opdeling door scheidingswanden. Zeker in deze energie dure tijden kan een opdeling van een ruimte een grote besparing opleveren. De dekzeilenoplossingen van Chanterie zijn lichtgewicht vaste schermen en gordijnen. Deze kunnen snel geplaatst worden en zijn economisch zeer interessante en duurzame oplossingen om de energieverliezen in gebouwen in te perken.
We helpen meedenken met de klant om tot een geschikte oplossing te komen. Dit kan een vaste constructie zijn of openschuivende gordijnen.
De montage en het eventueel terug verwijderen gebeurt snel en zonder schade.
We bieden nette oplossingen die zowel stofwerend, geluidsisolerend en energiebesparend kunnen zijn.
Verschillende brandnormen zijn mogelijk (M1, M2, DIN4102 B1,...)

Deze flexibele wanden kunnen toegepast worden in sporthallen, polyvalente ruimtes, industriële panden, feestzalen, opslagruimtes, productiehallen, stofarme ruimtes, expositieruimtes, landbouwbedrijven,...

 • Snelle montage
 • Eenvoudig demontage
 • Isolerend
 • Energiebesparend
 • Houd stof binnen of buiten
 • Vaste montage of gordijnen
 • Openschuivende secties
 • Extra akoestisch of thermisch geïsoleerd
 • Goedkoper dan alternatieven

Laat je inspireren door onze portfolio.

Lamellen

Compartimenteren gaat snel, eenvoudig en levert een directe duurzame besparing

Ook doorgangen of sassen tussen ruimtes met een hoog temperatuurverschil waar frequent personen, kleine karren en transpalleten
passeren zijn eenvoudig te voorzien van een windscherm met verstevigde lamellen. Chanterie bekijkt de montageoplossingen en kan tevens de
plaatsingswerken uitvoeren.

Bescherming

Wanneer werkzaamheden moeten gescheiden worden kunnen zeilen een oplossing bieden. De redenen voor de scheiding kunnen divers zijn: visuele hinder, orde en netheid, stof en vuil tegenhouden, onderscheid van werktypes. De bachen kunnen voorzien zijn van vensters in doorzichtige folie, Mica, voor het bewaren van lichtinval. Anderzijds bieden we ook oplossingen om het licht buiten te houden en een "black box" of donkere kamer te creëren.

Laat je inspireren door onze portfolio.

 

Silo's en filterdoek

Met speciaal daarvoor geschikt weefsel maken we silo's en filterdoeken.
Hiermee kunnen polystyreen (EPS), of houtschavelingen samengehouden of kan men filteren.

Laat je inspireren door onze portfolio.

Hoezen

Beschermhoezen dekken een ruime waaier. Meestal gaat het om toepassingen voor specifieke problemen. Alles wat een klant maar kan nodig hebben om zijn product of eigendom te beschermen tegen bv. stof, vocht, regen, krassen, tijdens transport, op de werkvloer of bij opslag beschouwen we als een hoes. Dit kan gaan van een beschermtas voor laptop of computer tot de overdekking van een vliegtuigmotor. Ook industriële toepassingen zoals trechters vallen onder de noemer hoes. We zoeken samen met de klant naar de beste oplossing.

 • Verkeersbordhoezen op maat te krijgen
 • Hoezen in foodgrade kwaliteit

Laat je inspireren door onze portfolio.

Visuele ingrepen

We bieden oplossingen voor het visueel verbeteren van ongewenste effecten. Met onze dekzeilen kunnen we storende objecten camoufleren.
Ook kunnen we door middel van bedrukte of geprinte zeilen specifieke architecturale effecten bereiken.

Laat je inspireren door onze portfolio.

Water & Reiniging

PVC-zeil kan goed gebruikt worden bij reinigingsomstandigheden of in combinatie met water. Bijvoorbeeld als opvangbak voor water dat vervuild is met chemische stoffen. We kunnen ook voedingsgekeurd weefsel gebruiken voor de opslag van bijvoorbeeld water.