Publi Chantum

Publi Chantum

Gegroeid uit de vele vragen van onze klanten uit de transportwereld om hen te helpen met reclametoepassingen op hun wagens is Chantum tegenwoordig een volwaardig sign- en beletteringsbedrijf geworden. De oplossingen die we bieden gaan van interieurtoepassingen over bestickering van vrachtwagens, groot formaat prints tot speciale projecten. Hier krijgt u een beknopt overzicht met nadruk op onze transportconnectie. Meer informatie over deze en al onze andere activiteiten kan u vinden op chantum.be

Specialist in Full Colour prints

Specialist in Full Colour prints

Het product waar we bijzonder trots op zijn, zijn onze full colourprints. De kwaliteit en afwerking zorgen ervoor dat deze zeilen vele jaren hun uitstraling behouden. Met deze zeilen wordt het verwijt vermeden dat publiciteit op zeilen er snel vuil uitziet. Dit is een ongekende meerwaarde voor publiciteit die dagelijks op enorm veel views kan rekenen langs Belgische en internationale wegen.

Portfolio

Onze speciale coating

Onze speciale coating

Het geheim van onze sterke prints is de 2 componenten coating. Deze a-polaire vernislaag beschermt print en zeil tegen vuilaanhechting en alle negatieve weersinvloeden. Reinigen gaat een stuk gemakkelijker dan bij gewone zeilen. In tegenstelling met watergedragen vernis en andere uv-inkt coatings versmelt onze coating met de inkt en het doek waardoor een sterk geheel ontstaat.

Klik hier voor een overzicht van de voordelen

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving

Voor een dekzeil kan voorzien worden van een logo of mooie print moet er eerst een ontwerp zijn. Onze ervaren grafische afdeling verwerkt bestaande ontwerpen, nieuwe designs van externe grafici of maakt in samenspraak met de klant zelf een volledig nieuw ontwerp of logo.

Voor een vlotte verwerking van uw beeldmateriaal is het aan te raden onze richtlijnen door te nemen. U kan deze aanvragen via mail.

 

Langere levensduur en garantie

Langere levensduur en garantie

Onze zeilen bieden een antwoord binnen een markt waar kosten, duurzaamheid en identiteit een steeds grotere rol spelen. Door de langere levensduur kan de transporteur jarenlang zorgeloos rondrijden met de reclame van zijn klant. Als extra bieden we vijf jaar garantie op behoud van kleurkracht, hechting, craquelévorming en vuilaanhechting.

Minder onderhoud, return on investment

Minder onderhoud, return on investment

De coating is een speciaal ontwikkelde standaard die langdurig fraai blijft en minder onderhoud vergt. Er wordt gebruik gemaakt van een uniek synthetische PU-coating die vuilafstotend is. Door de vuilafstotende eigenschappen kan er milieuvriendelijker en moet er minder vaak gereinigd worden in vergelijking met de algemeen bekende en geldende onderhoudsnormen. Zo wordt er bespaard op onderhoudskosten doordat agressieve, dure reinigingsmiddelen niet langer noodzakelijk zijn.
Minder onderhoud, de langere levensduur, de langere beleving van mooie kleuren en de vele verwonderde views zijn de investering meer dan waard.

Duurzaamheid getest

Duurzaamheid getest

Er is uitvoerig onderzoek gedaan naar de invloed van UV-straling op het oppervlak van de vernislaag en de daaruit voortvloeiende gevolgen op onder andere flexibiliteit, verkleuring, vuilafstotende eigenschappen en hechting. De 2-componenten coating slaagde met glans in deze testen.
De beelden worden geprint op de hoogste kwaliteit zeildoek van 900gr/m² met een grijze coating aan de binnenzijde. Deze kwaliteitsdoek staat mee garant voor de duurzaamheid van het vrachtwagenzeil. Het bestand zijn tegen mechanische belasting en extreme weersinvloeden zorgt ervoor dat onze full colourzeilen er na vijf jaar nog als nieuw uitzien.

Glanzende uitstraling

Glanzende uitstraling

Dankzij de lage printsnelheid, het speciaal ontwikkelde kleurbeheersysteem en de coatingtechniek, levert Chanterie haarscherpe beelden en krachtige kleuren wat in het bijzonder bij volvlakken tot uiting komt. De transparante coating heeft een hoogglansend effect. UV-straling heeft hier geen invloed op. Door het samensmelten van doek, inkten en coating ontstaat er een verniseffect waardoor de kleurintensiteit wordt versterkt en wat resulteert in een blijvend, glanzend eindresultaat.

Consequent beeld bij elke productie

Consequent beeld bij elke productie

Het kleurbeheersysteem, het gebruik van één kwaliteitsnorm Panama-doek en de bewaking van de vernisreceptuur vormen de basis van de hoge kwaliteit die Chantum levert. Hierdoor ontstaat een consequente werkwijze waardoor, bij verschillende productiemomenten, een eenduidige kwaliteit gewaarborgd wordt.

Onze geschilderde zeilen

Het plaatsen van publiciteit op zeilen is ambachtelijk begonnen met verf en borstel.  Deze ambacht voert nog altijd hoogtij bij Chantum met vaklui die deze werkwijze reeds decennia beoefenen. Tegenwoordig wordt gebruik gemaakt van computergesneden sjablonen met een strak afgewerkt product tot gevolg. Bij Chantum kan u ook terecht om uw zeil te laten schilderen dat door derden werd geproduceerd.

Portfolio

 

Kleeffilm

Chanterie is niet enkel meester in printen of schilderen maar ook in het kleven van vinylfolie. Deze kan geprint zijn of gesneden. Achterdeuren, cabines, volledig vrachtwagens, bestelwagens, personenwagens, alle voertuigen  kunnen bij ons beletterd worden.

meer info op www.chantum.be

Portfolio

Kleeffilm

Varia

Heel wat meer producten of uitvoeringen zijn te verkrijgen via Chantum. Op www.chantum.be vindt u hierover alle info.

Onder andere:

 • print op textiel: textielframes, backdrops, gordijnen
 • werfdoeken
 • ledframedoek
 • carwrap
 • roll-ups
 • gevelbanners
 • geprinte stickers, klein en groot
 • vlaggen: stokvlaggen, beachvlaggen
 • publiciteitsborden: dibond, forex, trespa
 • interieur: 3M di-noc, geprint behang, belettering, vloerstickers
 • akoestische panelen
 • raamdecoratie: one way vision, belettering
 • zandstraalfolie
 • reboardborden
 • lichtbakplaten
 • stoepborden
 • afzetpalen
 • plexi

Varia

Spandoeken

Uiteraard heeft u bij een dekzeilenbedrijf ook de kans om spandoeken aan te schaffen. We kunnen spandoeken leveren met dezelfde kwaliteit als onze geprinte zeilen of u kan kiezen voor een geprinte standaardspandoek. Frames en benodigdheden voor het ophangen vindt u ook bij ons.

meer info op www.Chantum.be

portfolio

Spandoeken