Maak uw werkvloer veiliger voor werknemers en klanten

Bureau / horeca spatscherm Square

Met dit stijlvol en eenvoudig scherm maakt u uw restaurant of café veilig voor klanten. Gemakkelijk op te stellen en te verplaatsen aluminium frame met doorzichtige folie. Aangeraden door de overheid en goedgekeurd door experts.

  • scherm B140 x H200cm
  • makkelijk zelf op te stellen
  • budgetvriendelijk
  • Elegante transparante scheiding tussen tafels
  • uitbreidingsset van 85cm, in hoek of doorlopend
Bureau / horeca spatscherm Square

Hoe werkt het?

U ontvangt het scherm in een makkelijk bouwpakket, bestaand uit aluminium buizen en koppelingen. De transparante folie is 147 cm breed en is standaard voorzien van de nodige bevestiging. Het frame staat los op de vloer en is makkelijk te verplaatsen. Kortom, de perfecte manier om de gezondheid van de klant ook op restaurant of op café te beschermen.

Veelgestelde vragen

De overheid adviseert het gebruik van transparante tussenwanden in voertuigen om social distancing maatregelen te garanderen, op voorwaarde dat zichtbaarheid en veiligheid niet in het gedrang komen.* Chanterie’s tussenwanden voldoen aan alle richtlijnen en zijn daardoor 100% veilig in gebruik.
* Bron: Generieke gids om de verspreiding van COVID-19 op het werk tegen te gaan

Een flexibel mica of kunststof tussenschot is veel veiliger dan een plexiglas beschermingswand: harde tussenwanden kunnen namelijk breken en versplinteren bij een eventuele botsing. Zo veroorzaken ze niet alleen schade aan het voertuig, ze kunnen airbags beschadigen en een gevaar vormen voor passagiers.

Neen, de scheidingswand wordt zo geplaatst dat de versnellingspook en bedieningsknoppen goed bereikbaar blijven. Doordat de folie transparant is, hebt u ongehinderd zicht op de zijspiegels.

De flexibele scheidingswand is beschikbaar in twee uitvoeringen: een versie voor voertuigen met een enkele rij zetels zoals vrachtwagens en kleine camionettes; en een dubbele afscherming voor voertuigen met een achterbank zoals auto’s en camionettes met dubbele cabine.

Neen. Onze tussenwand is zo samengesteld dat u geen blijvende aanpassingen moet doen aan de carrosserie of stoffering. Alles wordt bevestigd door middel van tijdelijke strips en tubes.

Ja, dat kan zeker. U krijgt een installatiegids meegestuurd en kan ons altijd bereiken indien iets niet duidelijk is. Het preventiescherm kan makkelijk alleen geïnstalleerd worden, maar ook met twee gaat het vlot. U bent dan al gescheiden door het scherm.

Als u bestelt voor 14 uur, dan leveren we de volgende dag tot bij u.

U kunt bestellen door onderaan deze pagina de bestelbon in te vullen. U ontvangt van ons een bestelbevestiging en factuur met betaalopdracht via mail.

Contacteer ons voor details, prijzen en meer info

Contacteer ons voor details, prijzen en meer info