Project in de kijker: Stef

Begin dit jaar kwam bij ons het bericht binnen dat Transport Nagel zich meer wil concentreren op Noord-Europa. Zo kwam er een overeenkomst met Transport Stef om de site en het wagenpark in Nazareth over te nemen. Onze afdeling Chantum werd gecontacteerd of we een voorstel konden uitwerken voor de visuele aanpassing van het wagenpark en de gebouwen.

Een verlicht paneel van 11 op 3,5m moest op de plaats komen waar oorspronkelijk de blokletters van Nagel hingen. Het verwijderen en opruimen van de blokletters namen we ook voor onze rekening. Sterke ledverlichting werd voorzien zodat het bord nu, bij nacht, goed zichtbaar is vanop de E17. De volgende vraag was, konden we de totem op een kwalitatieve manier aanpassen of moest er een nieuwe geplaatst worden. Aanpassen bleek hier de meest aangewezen keuze en het resultaat mag er zijn.
De hoofdbrok was de aanpassing van het wagenpark. Een opdracht als deze is op ons lijf geschreven en al vlug kwamen we tot een overeenkomst. In totaal 25 wagens moesten gestript worden van hun Nagel publiciteit. Het verwijderen van de stickers, van soms oude trailers, was een hele uitdaging maar verliep niettemin vlot. 8 van deze beige wagens werden volledig wit gekleefd, de basiskleur van Stef. Daarvoor hadden we een heel intensieve reiniging voorzien om een duurzame kwaliteit te kunnen afleveren.

Dankzij goede afspraken en een goede logistiek verloopt deze opdracht op wieltjes.